Contact Form

Name

Email *

Message *

Cari Blog Ini

De Nieuwe Kozakkenhaven In Hank Is Nu Toegankelijk Voor Watersporters

De nieuwe Kozakkenhaven in Hank is nu toegankelijk voor watersporters

Opening op 1 januari 2018

De nieuwe Kozakkenhaven, gelegen in de dode zijarm van de IJssel in Hank, is vanaf 1 januari 2018 toegankelijk voor watersporters. Met 50 vaste ligplaatsen en 20 passantenligplaatsen biedt de jachthaven een uitstekende uitvalsbasis voor watersporters die de regio willen verkennen.

Diensten en faciliteiten

Naast ligplaatsen biedt de jachthaven ook diverse andere diensten en faciliteiten, waaronder:

  • Ligplaatsen verhuur
  • Passantenhaven
  • Water- en elektriciteitsaansluitingen
  • Sanitaire voorzieningen

De jachthaven is gemakkelijk bereikbaar via de A15 en N3 en is gelegen in een rustige en schilderachtige omgeving. Het is de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de natuur.

Wallhaven.cc

Wallhaven.cc is een populaire website voor het delen van wallpapers met meer dan 11,5 miljoen hoogwaardige wallpapers. De site wordt maandelijks door miljoenen mensen bezocht en biedt een breed scala aan wallpapers uit verschillende categorieën, waaronder anime, natuur, landschappen en abstracte kunst.

Wallhaven.cc is een geweldige bron voor het vinden van gratis, hoogwaardige wallpapers voor uw computer, laptop of smartphone. De site is gemakkelijk te navigeren en biedt een verscheidenheid aan functies om u te helpen de perfecte wallpaper te vinden.


Comments